2011. augusztus 23., kedd

Az új történet tartalma!


Sziasztok! 
Mint már említettem van egy új történet, ami szívesen leírnék.
Ez a történet úgymond az Új életből van. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de engem nagyon érdekel Lora sorsa.  Ígyhát ebből lesz az új töri, ami szeptember elejétől fog kezdődni egy másik blogon, amit ennek fogok kialakítani.
Itt a tartalma és szeretném, ha írnátok hozzá, néhány szót, hogy szerintetek érdemes lenne-e elkezdeni és, persze azt is, hogy tetszik-e! Kíváncsi vagyok mindenki véleményére. :)
Puszi:Klaudia 



Egyedül


Tartalom:

Lora végre úgy érezte, hogy megtalálta az igazit. Bizsergő érintések, kellemes szikrák, jóleső érintések, szerelmes pillantások. Minden, ami abba a sok csöpögős szerelmes filmben van. De itt az álom véget ér, mikor Tyler – rejtélyes okok miatt elhagyta-, mondván így sokkal jobb lesz neki.  Mégis ki képes ilyen ostoba álokot kitalálni? Miért nem mondja az igazságot, hogy nem szeret? – Lora kiborult, de nem tartotta vissza, miért is tartotta volna, hiszen olyan embert szeretne maga mellé, aki viszont szereti. Fájdalmasan ugyan, de hagyta elmenni szerelmét.

Pár napra rá hazautazott, de felejtenie nem sikerült. Lucy egyetlen ottani barátnője próbál segíteni, de miután nem lát változást elidegenedik a lánytól. David kedves vele, de csak a házi feladatról, vagy a többi sulis dologról beszélnek néha. Jim eltűnt. Az a pletyka terjedt el, hogy meghalt, de ez sem biztos. Sokáig kerestették rendőrökkel, de nem találták.  Bella több hónapja nem veszi fel a telefont.  Az első hónapokban Alice és Edward vette fel a telefont és valami ürügyet találtak ki, hogy Bella miért nem tud beszélni vele, de mostanában már senki nem válaszol.

Lora még sosem érezte ennyire egyedül magát. Kínozza a sokszoros veszteség és közben kétségbeesetten erőlködik, hogy legalább másoknak mutassa, hogy jól van, nincs teljesen egyedül. De a műmosoly még fájdalmasabb.
Lora a tavaszi szünetben Forksba utazik, hogy meglátogassa Bellát, miután ő nem veszi fel vele a kapcsolatot. Szomorú lesz, mikor a barátnője édesapja közöli vele, hogy már elköltöztek, de megismer ott egy furcsa fiút, aki a rezervátumban él.  Összebarátkozik vele és újra érzi a boldogság enyhe szikráit és pillanatait. A testét újból átitatja az érzés: „Nincs egyedül.”

Azonban különös dolgok történnek ezután. Természetfeletti események, lények és egy földöntúli szépségű család költözik a városba.  Kik vagy inkább mik ők? Elég erős hozzá Lora, hogy megtudja az összes titkot? Megtudhatja, hogy mi a barátnője és régi szerelme? Találkozik velük újra vagy elfelejti őket és talál új szerelmet?

1 komi:

Titti írta...

Szia
nekem tettszik, remélem bele vágsz.
Kíváncsi vagyok ebből a kis ízelítőből.
puszi